Βιογραφικό

Η γιατρός

Η Ορθοδοντικός Αφροδίτη Κούλη έλαβε το πτυχίο της οδοντιάτρου από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (2010) και εισήχθη στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ορθοδοντικής το 2013, από το οποίο αποφοίτησε με σπουδαστική υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) το 2016. Το 2017 έλαβε από το Υπουργείο Υγείας τον τίτλο της Ειδικού Ορθοδοντικού.

Η ιατρός διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο “Smilesclinic” στον Άλιμο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ορθοδοντικές εργασίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και παρουσιάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ενεργό μέλος ελληνικών και διεθνών ορθοδοντικών οργανισμών (Ε.Ο.Γ.Μ.Ε., ΕΟS, AAO, WFO). Επιπλέον είναι επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα της Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας ενεργά στην εκπαίδευση των φοιτητών.

Η κλινική της εμπειρία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με μεγάλα ορθοδοντικά ιατρεία της Αττικής. Πεποίθηση της ιατρού είναι ότι η ορθοδοντική είναι μια ειδικότητα άκρως αισθητική και απόλυτα προβλέψιμη αφού τα περισσότερα συστήματα που χρησιμοποιεί στο ιατρείο είναι συστήματα ψηφιακής απεικόνισης. Η αόρατη προσέγγιση στην ορθοδοντική εξασφαλίζεται με την παροχή του συστήματος Invisalign (αόρατοι ορθοδοντικοί νάρθηκες), και των συστημάτων Win, Incognito (γλωσσικά σιδεράκια).

Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ.