Διαφανείς νάρθηκες

Ένα βήμα πριν την τελειότητα

Η ορθοδοντική θεραπεία με αόρατους νάρθηκες είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος χωρίς σιδεράκια. Κοιτώντας τους νάρθηκες αναρωτιέστε πως κάτι που μοιάζει τόσο πολύ στα μασελάκια που χρησιμοποιείτε για λεύκανση μπορεί να μετακινήσει τα δόντια σας! Οι νάρθηκες Invisalign κατασκευάζονται από ειδική θερμοπολαστική ρητίνη και ασκούν ελεγχόμενες δυνάμεις στα δόντια σας αναγκάζοντας τα να μετακινηθούν στις επιθυμητές κατά περίπτωση θέσεις!

Η Ορθοδοντικός λαμβάνει αποτυπώματα και τα στέλνει στην εταιρεία Invisalign στην Αμερική, όπου και γίνεται ψηφιοποίηση των δοντιών και της σύγκλεισης. Ακολουθεί ψηφιακή πρόβλεψη της τελικής θέσης των δοντιών από την Ορθοδοντικό και προκύπτει ένα ψηφιακό set up που δείχνει αναλυτικά τις οδοντικές μετακινήσεις από την αρχή ως το τέλος. Η Ορθοδοντικός σας δείχνει το αποτέλεσμα, κάνετε μαζί αλλαγές αν χρειάζεται και μόλις το εγκρίνετε ακολουθεί τρισδιάστατη εκτύπωση μιας σειράς διαφανών ναρθήκων τόσο για την άνω όσο και για την κάτω γνάθο (σε σετ). Οι νάρθηκες (aligners) αποστέλλονται αριθμημένοι για κάθε ασθενή. Η ορθοδοντικός σας τους παραδίδει σταδιακά και εσείς με τη σειρά σας καλείστε να τους εφαρμόζετε. Ο/η ασθενής πρέπει να φορά τους νάρθηκες όλο το 24ωρο, εκτός από το φαγητό και το βούρτσισμά του, και να τους αλλάζει διαδοχικά κάθε 2 εβδομάδες.

Η 3D υπολογιστική τεχνολογία σε συνδυασμό με τις οδηγίες της Ορθοδοντικού σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το πιο όμορφο χαμόγελο με τρόπο απόλυτα αισθητικό! Κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες!